Fizetési módok

A megrendelés utolsó fázisában válassza ki, hogy milyen fizetési módot szeretne.

Megrendelt termékeit online bankkártyával,  készpénzben a házhoz szállításkor vagy személyes átvétel esetén a borszaküzletben Szekszárdon, a csomag átvételekor fizetheti ki.

Online bankkártyával: A felhasználó online, bankkártyával tud fizetni az OTP Bank Simplepay biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Mivel a fizetés nem Mészáros Borház weboldalán történik, ezért semmilyen formában nem tároljuk az Ön kártya adatait, azt kizárólag a bank használja és kizárólag az aktuális fizetési folyamatban. Amennyiben a bankkártyás fizetést követően nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a weboldalra, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző “Vissza/Back” vagy a “Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a weboldalra, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Szállítási feltételek

Magyarország területén belül vállaljuk a webshop termékeinek szállítását. A szállítás teljesítéséhez szükséges magyarországi szállítási címet a megrendeléskor a megrendelő választhatja meg.

A szállítást a PR-Trans Kft. és a Sprinter futárszolgálat végzi.

A szállítás költsége rendelésenként:

Házhoz szállítás Szekszárdon 1000 Ft

Házhoz szállítás utánvétellel Szekszárdon 1500 Ft

Házhoz szállítás Magyarországon 3000 Ft

Házhoz szállítás utánvétellel Magyarországon 3500 Ft

A szállítás 40.000 Ft értékű megrendelés esetén díjmentes!

A munkanapokon déli 12 óráig a Mészáros Borházhoz beérkezett utánvétes megrendeléseket, ill. teljesült banki átutalásos megrendeléseket 3 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Amennyiben a megrendelés déli 12 óra után érkezik be, a termékeket a következő munkanap déli 12 órájától számított 3 munkanapon belül szállítjuk. Ha a határidőbe szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap is beleesik, a határidő ennek megfelelően meghosszabbodik.

Az Ön által megadott szállítási adatokat továbbítjuk szerződéses partnerünknek, PR-Trans Kft.-nek vagy a Sprinter futárszolgálatnak, akik az Ön által megadott szállítási címre viszik ki a megrendelt termék(ek)et, ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Ha a csomag kiszállítását nem a saját lakcímére, hanem pl. munkahelyi címre kéri, akkor kérjük, ügyeljen arra, hogy a pontos szállítási cím tartalmazza a Cég vagy Intézmény nevét is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomagok kiszállítása munkanapokon munkaidőben, általában 8-17 óra között történik. Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs szállítás.

A futárszolgálat a kézbesítést a megadott címen kétszer kísérli meg. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra a futárszolgálat, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ekkor lehetőség van telefonon egyeztetni a szállítás időpontját. Ha ez sem vezet eredményre, úgy a futárszolgálat visszahozza a csomagot a feladónak.

Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt. Amennyiben sérült csomagolásban érkezett önhöz a csomag, és/vagy a termék sérülését is észleli, az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző futárszolgálat munkatársa Önnel együtt készít el a hibás kiszállítással egyidejűleg. Kérjük, ilyen esetben ne vegye át a sérült csomagot!

Kérjük, hogy ilyen esetben haladéktalanul jelezze a problémát ügyfélszolgálatunk felé a fent megadott telefonon vagy emailben, hogy azt mielőbb orvosolhassuk.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, akkor a Mészáros Borház jogosult a szerződéstől azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül, egyoldalúan elállni. Amennyiben a vételár már kiegyenlítésre került, azt a Mészáros Borház 14 napon belül a megrendelőnek a megrendelés kifizetése során használt lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámára visszautalja.

A megrendelés teljesítésekor, a megrendelő által jelzett mennyiségi vagy minőségi kifogás esetén az azzal érintett termék visszaszállításra kerül, jogos reklamáció esetén a Mészáros Borház új szállítási időpont egyeztetése céljából telefonon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot és az ismételt kiszállítást többletköltség felszámolása nélkül teljesíti.

A megrendelő vállalja, hogy a termék átvételéről és árának kifizetéséről a megrendelésben foglaltak szerint gondoskodik, azzal, hogy azt a megrendelőnek nem szükséges személyesen átvenni, ugyanakkor a terméket csak 18 éven felüli személy veheti át.

Személyes átvétel a borszaküzletben:

Borboltunk címe: 7100 Szekszárd, Kossuth Lajos utca 26.

Borboltunkban készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni.

A munkanapokon déli 12 óráig a Mészáros Borházhoz beérkezett megrendeléseket személyes átvétel esetén már aznap délután átveheti a boltban. Amennyiben a megrendelés déli 12 óra után érkezik be, a termékeket a következő munkanap veheti át a boltban. A megrendeléseket a boltban 3 munkanapon belül át kell vennie. Ha a határidőbe szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap is beleesik, a határidő ennek megfelelően meghosszabbodik. A terméket csak 18 éven felüli személy veheti át.

Elérhetőségeink
WEBÁRUHÁZ/RENDELÉSEK

+36 30 912 1005

Vendéglátás/Étterem

+36 30 303 3383

info@meszivin.hu

7100 Szekszárd
Kossuth Lajos utca 26.

HASZNOS LINKEK