Grandiózus Cuvée (2020)

4.520 Ft

Leírás

Grandiózus Cuvée igazából hiánypótló házasítás a borászatunkban. Régóta szerettünk volna már egy ilyen Cuvée-t készíteni, mely alapanyagául szolgáló Merlot, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon házasítása. Borunkban a Cabernet Franc adja a testességet, a Merlot lágy kedvességet, majd a Cabernet Sauvignon intenzív jegyeivel teszi igazán tökéletessé.

A Merlot és a Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon a borvidéknek három meghatározó fajtája,melyek fűszerességgel, gyümölcsösséggel és frissességgel teljesíti ki a Cuvée-t. 15 hónapig voltak 225 l-es és 500 l-es hordókban. 1/3 részt új hordóban érlelt, 1/3 részt másod töltésűben és 1/3 részt harmadtöltésű tölgyfahordóban. A Grandiózus boroknál törekedtünk a tökéletes szőlő minőségre, kiemelten arra, hogy az erjesztésnél optimális legyen a maceráció és az érlelésnél odafigyeltünk, hogy megmaradjanak az intenzív fajtajegyek és a Cuvée-nél pedig egy jó kombinációval különleges bort hozzunk létre.

>

A Mészáros Pál Borház és Pince elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. Termékeinket 18 éven aluliak számára nem ajánljuk. A weboldal megtekintéséhez kérem erősítse meg, hogy elmúlt már 18 éves.

Elmúlt már 18 éves?